מתכון לרוטב בטטה לרביולי, רוטב שמכינים בקלות ובמהירות, והוא טעים אש!
בוא נתחיל בוידוי, אני דורית, סוויט דולי, מכינה המון אוכל אבל לפעמים מקצרת תהליכים וקונה אוכל מוכן.
ככה קרה לי עם רביולי בטטה. ראיתי בקונדיטוריה השכונתית אצלנו רביולי עם בטטה שמכינים בעבודת יד וישר קניתי.
הכנתי, טעמתי היה נהדר משם היה הכי קל, כי קיץ, חם, למי יש כח לעמוד ולהכין רביולי? אז בחרתי לקנות רביולי מוכן ולהכין את הרוטב ויצא אש!
לפני כמה שנים גם פתחתי בוידוי שאני קונה קובה סלק ורק מכינה את המרק. הנה הפוסט – מתכון למרק קובה סלק לעצלנים
כשהכנתי את הפוסט אחותי אמרה לי "את לא יכולה לפרסם את זה!"
אמרתי לה, בטח שכן! מה אני לא בן אדם רגיל?? והתגובות והפרגונים שלכם הפתיעו אותי וכמה הודו לי על האפשרות לקנות קובה ולהכין רק את המרק.
בואו לאינסטוש שלי – טעים שם!
האינסטגרם של סוויטדולי
אז הפעם קונים רביולי ומכינים את הרוטב.
אין שמנת, אין חמאה, רוטב בטטה טבעוני ונהדר שמכינים בעשרים דקות. העבודה הכי קשה זה לחתוך את הבטטה לקוביות.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לפסטה תמצאו כאן
מתכונים לפסטה
מכינים את הרוטב, מבשלים את הרביולי
ומערבבים – הכי קל הכי טעים.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו90 כאן- מתכונים לווטצא'פ
נוסעים ללונדון? יש לי בשבילכם סט מושלם!
עוד מתכונים לממרחים ומטבלים כאן
מתכונים לממרחים ומטבלים
קל הכנה, טעים טעים, הצלחת המושלמת עם קוביות בטטה ורביולי.
כבר מחכה לשמוע מה דעתכם!
מתכון לרוטב בטטה לרביולי
מתכון לרוטב בטטה לרביולי
סוויט דוליIngredients
- 1 בטטה מקולפת
- 3 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 1 כפית אורגנו יבש
- חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
Instructions
- מקלפים את הבטטה וחותכים לקוביות קטנות
- פורסים את הבטטה לפרוסות וחותכים לקוביות מכניסים לאפייה לתנור
- משמנים תבנית ומעבירים את קוביות הבטטה לתבנית
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הבטטה ואופים כחצי שעה עד שהקוביות מתרככות
- כשהקוביות רכות, מעבירים למחבת עם קצת שמן ומוסיפים את כל התבלינים ומערבבים הכל ביחד
- מערבבים מספר דקות והרוטב שלכם מוכן ליצוק על הרביולי. בתיאבון!