עוגת תפוזים בחושה בתבנית מחולקת, היא עוגה בטעם של עננים – כמה שהיא רכה ועסיסית. שאלו אותי אם אפשר להכין כל עוגה בתבנית מחולקת? ברוררררר! ורצתי להכין עוגה.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
החלטתי להכין עוגת תפוזים בחושה, כי אין על עוגת תפוזים – הכי טעימה.
כשסיימתי להכין את עוגת התפוזים אמרתי בוא נוסיף שוקולד צ'יפס שזה אומר, גירדתי שוקולד צ'יפס במעבד מזון ופיזרתי על העוגה.
להכין עוגה עם שוקולד צ'יפס לפעמים מרגיש כמו קזינו. לפעמים השוקולד צונח למטה ולפעמים לא.
הנה תראו הכנתי מאפינס שוקולד צ'יפס בעשר דקות – עמדו בטון בתוך המאפינס. הפעם הוצאתי את העוגה ושומו-שמיים! צניחה חופשית צנחו השוקולדים.
אבל!! זה לא פגם בקמצוץ הקמצוצים בטעם המשובח של העוגה. יצאה רכה רכה רכה – עסיסית עסיסית עסיסית – ח ל ו מ י ת!
ובכוונה הבאתי את התמונות שתראו שגם לסוויט זה יכול לקרות – וכמו שאני תמיד נוהגת לומר – שום דבר לא קרה! בוא נתפלל שבפעם הבאה יצליח לנו בקזינו יותר.
הכנתי עוגת תפוזים בחושה
והערתי לתבנית המחולקת

אחרי שיצקנו את הבלילה לתבנית,
משמנים את הרשת היטב ומכניסים לתבנית
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו81 כאן- מתכונים לווטצא'פ
בבקשה – העוגה יצאה מהתנור
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
הכנתי כבר עוגת בראוניז בתבנית מחולקת
הכנתי פיצה ללא התפחה בתבנית מחולקת
וגם פשטידה – בבקשה פשטידת פטריות וגבינות קמח כוסמין

עוד מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה תמצאו כאן
מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה
אחרי שגמרתי עם הצילומים, הכנתי לי כוס קפה,
לקחתי ריבוע עוגה וכל כך התלהבתי
שעשיתי לי תמונה בלי סטיילינג
ותראו כמה אוורירית ונהדרת העוגה.
עוגת תפוזים בחושה בתבנית מחולקת
עוגת תפוזים בחושה בתבנית מחולקת
סוויט דוליIngredients
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 100 גרם נטורינה
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 2 כוסות קמח תופח
Instructions
- שמים את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל בקערה ומערבבים
- מוסיפים את הנטורינה ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את המיץ תפוזים ומערבבים
- מוסיפים את הקמח ומערבבים
- משמנים את התבנית המחולקת ויוצקים את הבלילה לתבנית
- מוסיפים את השוקולד המגורד ומערבבים בעדינות את השוקולד לתוך הבלילה
- משמנים את הרשת היטב ושמים בתוך הבלילה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה
- אופים כארבעים דקות, אחרי 30 דקות תבדקו כי העוגה נאפית די מהר בתבנית
- מוצאים, מקררים, ורק אחרי שהעוגה קרה שולפים את הרשת
- מפזרים אבקת סוכר ובום! טעם של עננים בפה. תהנו!
האם ניתן להחליף את הנטורינה בשמן?
כן. חצי כוס שמן