שלושה מתכונים לקציצות פרסה חלומיות! הכנתי לכן אחרי התוכנית שהיתה השבוע בטלוויזיה עם קציצות פרסה, ראיתי את הסרט ונזכרתי בגעגוע בקציצות המושלמות של אמא שלי.
קציצות שאין ראש השנה ופסח בלעדיהן. מאכל חובה. אחותי לפעמים גם בין החגים מכינה אותן אבל אצלי הן מתקשרות רק לחגים.
מעבר לטעם המופלא אני חושבת שהן מביאות איתן געגוע לזמנים שהיו, קציצות שבאות עם מורשת, עם זכרונות אהובים.
חייבים לעשות את הקציצות האלה באהבה כי העבודה הכי קשה להכין את הקציצות האלה זה לשטוף את הפרסה היטב היטב היטב.
אצלנו קציצות פרסה זה קציצות מטוגנות. אחרי הטיגון, אני פורסת נייר סופג כפול ומניחה את הקציצות המטוגנות על הנייר סופג.
חברה שלי שרה אמרה לי ששנים היא מכינה רק קציצות פרסה אפויות ומחסלים אותן אצלהם. הבאתי לכם את שני המתכונים שתוכלו להחליט איזה מתכון אתם הכי אוהבים.
ויש גם קציצות פרסה עם רוטב חמצמץ!
כדי שיהיה לכם קל הכנתי גם סרטון איך מכינים את קציצות הפרסה והיידה – תשננו את החומר, כי אין על קציצות פרסה בעולם!
וכדי שהקציצות יתאימו לכולםםםםםםם יש גירסה צמחונית, יש גירסה טבעונית ויש גם ללא גלוטן.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש טעים שם מאד
האינסטגרם של סוויטדולי
הכנתי לכם סרטון שלב אחרי שלב איך מכינים קציצות פרסה תוכלו לראות כאן
בבקשה המתכון הנוסטלגי
קציצות פרסה מבית אמא מתכון נוסטלגי
הגירסה האפויה לקציצות פרסה
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו84 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
הקציצות הנהדרות עם רוטב סלק חמצמץ שנותן להן טעם מיוחד
ולסופהשבוע מבצע נהדר לקוצץ
הקוצץ המושלם שיעזור לכם במטבח עם סרטוני הסבר
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
שלושה מתכונים לקציצות פרסה חלומיות!