מתכון לעוגת ממתקים ליומולדת
זוכרים שהשבוע חגגה הנסיכה שלי יומולדת?
ברור שזוכרים כי עוגת הלימון שהמתכון שלה פה: עוגת לימון שעוד לא טעמתם
עשתה לי השבוע הרבה נחת עם הצפיות ברחבי הרשת.
אמה-מה עוגת לימון זה לנפש, בוא נפתיע אותה בדרך שלא חשבה עליה.
ואחרי הלימון מגיע השוקולד. סוויט או לא סוויט?
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו47 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
בזמן שהכנתי את העוגה הראש היה טרוד במחשבות, במקום אחר ושכחתי לדבר לעצמי.
אחרי האפייה, כשהעברתי העוגה לתבנית ההגשה וטעמתי ממה שנשאר על הסכין,
כבר אז הבנתי שעשיתי טעות כשלא רשמתי, אבל למי יש זמן להתעכב?
ובינינו התפאורה בעוגת הממתקים היא מה שעושה את העוגה.
אני עברתי שלוש חנויות ופיצוציות בשביל לרכוש שוקולדים לעוגת הממתקים ליומולדת
אגב, הכנתי עוד עוגות יומולדת משגעות תוכלו למצוא כאן
מתכונים לעוגות יום הולדת
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
בבוקר, התקשרתי למשרד לוודא שהילדה בכסא הנכון והפתעתי אותה עם העוגה.
כן כן כל המשרד נהנה.
וכדי שלא תשאלו מה כל הממתקים, צילמתי לכם את הערימה
היו אפילו עוד. למשל, את ביצי הקינדר שקניתי אחרכך אבל הן על העוגה.
והיו חבילות של רבע לשבע בצבע אדום
ותשלימו את החסר מהתמונה הראשית.
אם אתם מחפשים מתכונים קלים לעוגות שוקולד רק לחצו כאן
מתכונים לעוגות שוקולד
הטריק של העוגה, להכין עוגת שוקולד, לצפות בגאנש ולהתחיל בלשחק עם ממתקים.
ובפינה האהובה עלי איך אתן משמחות את ליבי ושולחות לי תמונות עם עוגות שלכן – ווקשה:
נועה בת ה 13.5 הכינה את עוגת הממתקים לאמא שלה בהפתעה.
בסודיות קנתה חומרים החביאה מאחיה הקטנים ושלחה לסבתא שלה שתראה
אי אפשר שלא להעלות את זה פה ולהתרגש(:
וגם Adan הכינה את העוגה בתבנית 26 והצליח לה!

מתכון לעוגת ממתקים ליומולדת
מתכון לעוגת ממתקים ליומולדת
סוויט דוליIngredients
מתכון לעוגה
- 5 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 200 גרם שוקולד מריר
- 150 גרם חמאה
- 3 כפות שוקו
- 1 כוס קמח תופח
גאנש שוקולד
- 250 מל שמנת מתוקה
- 200 גרם שוקולד
המון המון ממתקים
Instructions
הכנת הגאנש
- מרתיחים שמנת מתוקה. מכבים את האש מכניסים את השוקולד פנימה ונותנים לזה לעמוד כעשר דקות
- מערבבים הכל ביחד לעיסה חלקה ושמים בצד
- שמים את הביצים בשלמותן בקערת המיקסר עם הסוכר ומקציפים לקבלת קצף תפוח ובהיר.
- בינתיים ממיסים במקרו החמאה והשוקולד בערך כדקה בפולסים קצרים כדי שהשוקולד לא יתקלקל.
- מערבבים היטב את החמאה והשוקולד לתערובת אחידה
- לקערת המיקסר עם הקצף התפוח יוצקים את השוקולד המומס
- נותנים למיקסר לערבב את הכל עד שהעיסה כהה
- מוסיפים הקמח לקערת המקסר ומפעילים את המיקסר במהירות איטית שהקמח לא יעוף לצדדים.
- עוצרים את פעולת המיקסר ועם מסננת מוסיפים את הקקאו שלא יהיו גושים
- עוד שני סיבובים וסוגרים המיקסר
- משמנים את התבנית היטב עם ספריי שמן ויוצקים את התערובת פנימה
- בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות אופים את העוגה כ35-40 דקות תלוי בתנור האפייה שלכם
- לא לאפות יתר על המידה. אם הקיסם יבש להוציא את העוגה.
- מקררים את העוגה.ולאחר כשעתיים יוצקים עליה את הגאנש
- מורחים את העוגה מלמעלה ומסביב בגאנש שוקולד
- יישאר לכם מכמות הגאנש לא לזרוק. תשמרו במקרר להזדמנויות אחרות
- את העוגה מצופה במקרר לשים במקרר לחצי שעה שהגאנש יתקרר ואז נוכל להתחיל לעבוד לקשט את העוגה
- את העוגה מסביב ציפיתי עם ופלים של רבע לשבע – אפשר גם עם שוקולדים של קיט קט.
- אחרי שמצמידים את הוופלים לעוגה, קושרים סרט צבעוני מסביב לעוגה
- מתחילים לפזר ממתקים על העוגה ככל העולה בליבכם
- תתחילו מהצד הרחוק.
- נעצתי וופל קליק גדול באמצע, מסביב וופלים של קינדר בואנו,השענתי עליהם את ביצי הקינדר והוספתי ממתקים כמה שרק אפשר.
- באמצע שיניתי ממתקים וחדי העין יראו אולי את ההבדלים הקטנים
- אבל חיוך האושר על פני הילדה כשראתה את עוגת הממתקים היה שווה הכל
- ותודה מיוחדת לאמנון גיסי שהסכים להיות דוגמן לעוגת הממתקים ליומולדת
- יומולדת שמח!
