פרגיות ברוטב סויה ודבש מנה שמכינים בעשרים דקות, הכי מנה של קיץ.
בקיץ אני אוהבת לעבוד עם פרגיות, מקפיצים על המחבת ותוך עשרים דקות יש לנו ארוחה נהדרת.
הטעמים האסייתים נהדרים, אורז ליד ויש לנו מנה עיקרית נהדרת.
במתכונים טעימים עם פרגיות. תוכלו למצוא מבחר של מתכונים קלי הכנה ונהדרים עם פרגיות.
בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי שלב אחרי שלב
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
אין על הפרגיות בקיץ וקל כל כך להכין את המנה,
מקפיצים את הפרגיות על המחבת
מוסיפים את התבלינים
עשרים דקות ויש לכם מנה מהחלומות
ממש כמו במסעדה
ואפילו יותר טעימה כי אתם הכנתם בבית
עוד מתכונים לאורז סיני ואסייתי תמצאו כאן
30 מתכונים לאוכל סיני ואסייתי
ליד הבשר צריך אורז – ואם אתם בעניין של אורז בבקשה –
מתכונים לאורז
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 44 – מתכונים לווטצא'פ
לפני ההגשה תפזרו על הפרגיות
עירית קצוצה או בוטנים גרוסים
ותהייה לכם מנה נהדרת להגיש לשולחן
עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לעוף
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
הוספתי לתיבול גם צ'ילי גרוס שמביא קצת חרפרפות למתכון
אז אם אתם לא אוהבים חריף
פשוט תוותרו על הצ'ילי
ואתם תהנו מאד מהמנה.
פרגיות ברוטב סויה ודבש
פרגיות ברוטב סויה ודבש
סוויט דוליIngredients
- 5 כפות שמן
- 250 גרם פרגיות
- 1 כף דבש
- 2 שיני שום כתושות
- חצי כוס רוטב סויה
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- חצי כפית צ'ילי גרוס
- 1 כף רוטב טריאקי
Instructions
- יוצקים שמן למחבת רחב
- חותכים את הפרגיות לקוביות
- כשהשמן חם מעבירים את הפרגיות לשמן ומטגנים מכל הצדדים
- כשהפרגיות משחימות מוסיפים את כל הרטבים והתבלינים
- מערבבים הכל ביחד
- מבשלים עוד כעשר דקות שהפרגיות יספגו את כל הטעמים
- מגישים חם לשולחן
- ניתן לפזר מעל עירית קצוצה או בוטנים גרוסים או אפילו אגוזי קשיו, בתיאבון!
