מתכון לתבשיל בורגול עם פטריות, תבשיל צמחוני / טבעוני נהדר שמתאים לכל ארוחה. אני פיזרתי מעל בצל מטוגן מה שהוסיף למנה טעם נהדר.
בואו לאינסטוש טעים אצלי –
האינסטגרם של סוויטדולי
כשחיים כהן אומר "בורגול" המילה מתגלגלת לו בפה, שגם אם אתאמץ נורא לעולם לא אצליח להגות אותה כך, וזה כל כך נעים לאוזן. כך גדל, כך שמע את המילה ואנחנו יכולים רק ליהנות.
לבורגול המון יתרונות בריאותיים. בורגול הוא בעצם חיטה שעברה בישול, ייבוש וגריסה. בבורגול יש שיעור גבוה ביותר של סיבים תזונתיים שעוזרים לשפר תהליכים בדרכי העיכול. הוא עשיר בסיבים תזונתיים, הוא מפחית את הסיכון לסוכרת, הוא תורם לחיזוק העצמות והכי חשוב, תורם למנגנוני ההגנה של הגוף.
הכי חשוב – כל כך קל לעבוד איתו והוא כל כך טעים! יש בורגול דק, יש בורגול עבה וכל פעם אני בוחרת סוג אחר, כי אני אוהבת את שניהם.
המון דברים אפשר להכין עם בורגול, שולבטה תבשיל בורגול עם ירקות שהוא חלום של תבשיל, סלט טבולה כמובן שכולנו אוהבים והפעם החלטתי לשנות ולשלב את שתי האהבות שלי גם פטריות וגם בורוגל.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מחפשים עוד מתכונים צמחונים? בבקשה
מתכונים צמחוניים
אחרי שהתבשיל היה מוכן, פיזרתי מעל בצל מטוגן קריספי
שהוסיף המון למנה. כמו ששמים במג'דרה וגם פה זה המוסיף טעם.
המנדולינה שתעזור לכם להכין דברים טעימים במטבח
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
ליום שני צמחוני תבשיל נהדר וטעים
מתכון לתבשיל בורגול עם פטריות

מתכון לתבשיל בורגול עם פטריות
סוויט דוליIngredients
- 5 כפות שמן
- 1 בצל
- 250 גרם פטריות
- 1 כוס בורוגל
- 2 כוסות מים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
Instructions
- חותכים את הפטריות לפרוסות
- חותכים את הבצל לקוביות
- יוצקים שמן לסיר ומוסיפים את הבצל
- מטגנים את הבצל מספר דקות עד שמשחים
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים את הפטריות מספר דקות
- מוסיפים את הבורגול, מוסיפים מים מלח ופלפל ומערבבים הכל ביחד
- מביאים את התבשיל לרתיחה, אחרי שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש
- מבשלים כחצי שעה עד שהמים נגמרו בסיר, והתבשיל מוכן
- מערבבים הכל ביחד, מעבירים לצלחת הגשה, אפשר לפזר מעל בצל מטוגן
- ויש לכם יופי של מנה! בתיאבון.