מתכונים עם אבוקדו טיפים ויתרונות, הכנתי לכם מדריך מסודר כי עכשיו המדפים מלאים באבוקדו. במדריך תמצאו על יתרונות האבוקדו, איך הכי קל לקלף אבוקדו וכמובן מתכונים כדי שיהיה לכם טעים.
בואו לאינסטוש טעים אצלי –
האינסטגרם של סוויטדולי
המרכולים והסופרים מלאים במדפים עמוסים באבוקדו, ולאבוקדו יש המון יתרונות בריאותיים.
האבוקדו הוא פרי ולא ירק כמו שנהוג לחשוב.
האבוקדו ייחודי ומיוחד ובניגוד למרבית הפירות, הוא מכיל ברובו שומנים בריאים וכ-20 ויטמינים ומינרלים, שזה המון והויטמנים והאבוקדו נהדרים לבריאות. מחקרים שנערכו לאורך השנים הוכיחו את היתרונות הבריאותיים הרבים של האבוקדו.

מחקרים שנערכו לאורך השנים הוכיחו את היתרונות הבריאותיים הרבים של האבוקדו הכוללים שיפור הפעילות של מערכת העיכול, הפחתת הסיכון לדיכאון, הגנה מפני סרטן, חיזוק הראייה והעצמות ושמירה על הלב.
לפי הנתונים שמפרסם משרד החקלאות האמריקאי מנה של כ- 40 גרם אבוקדו מכילה – 64 קלוריות, כ-6 גרם שומן, פחות מגרם סוכר וכ-3 גרם של סיבים תזונתיים.
כדי שתדעו כי למרות שבאבוקדו רוב הקלוריות מגיעות משומן, אל תחששו, האבוקדו עשיר בשומנים בריאים, טובים, שעוזרים ומסייעים לשמור על תחושת שובע ארוכה. האבוקדו גם שומר על עור צעיר, מסייע לשמור על בריאות המוח, שומר על בריאות ותקינות הלב, מפחית את הנזק לכליות.
לאבוקדו יש תכונות אנטי בקטריאליות ונוגדות חמצון רבות, המסייעות בשיפור העיכול, הורגות את החיידקים בפה ומספקות נשימה תקינה יותר.
אבל! למרות כל היתרונות הנפלאים שיש לאבוקדו, חשוב לזכור שלאנשים מבוגרים, עם היסטורי רפואית כזו או אחרת, רצוי להתייעץ עם אנשי מקצוע לפני שמחליטים לאכול אבוקדו שלוש פעמים בשעה(:
איך מקלפים אבוקדו?
אחרי שאנחנו חוצים את האבוקדו, תוציאו את הגלעין ועם כף, תפרידו את האבוקדו מהקליפה וככה יש לכם חצי אבוקדו מושלם.

הכי כדאי כמובן להשתמש באבוקדו בשלמותו אבל אם אנחנו משתמשים בחצי אבוקדו, הנה כמה טריקים כדי שהחצי אבוקדו שלכם לא ישחיר.
מתכונים עם אבוקדו טיפים ויתרונות
הנה מספר שיטות. השיטה הראשונה אומרת – תשאירו את הגלעין בתוך האבוקדו הוא ישמור על האבוקדו שלא ישחיר. נגיד. לא תמיד זה עובד. הנה כמה טריקים אחרים לשמור על האבוקדו שלנו.

טריק מספר 1 – שמן זית
מורחים שמן זית על האבוקדו, מכניסים לקופסה סגורה,אינשאללה האבוקדו שלנו לא ישחיר.

טריק מס' 2 – מיץ לימון
החומצתיות של מיץ הלימון, תאט את השחרת האבוקדו. מרחו את האבוקדו מעל בנדיבות במיץ לימון, קופסה סגורה והיידה יש לכם אבוקדו לעוד יומיים שלושה.
טריק מס' 3 – בצל
האדים של הבצל שהוא פולט, שומרים על הטריות והצבע של האבוקדו.
חותכים בצל יבש לפרוסות ומפזרים בתחתית הקופסה. שמים את החצי אבוקדו על גבי הבצל, סוגרים את הקופסה ולמקרר.

טריק מס' 4 – נייר כסף
תעטפו את האבוקדו עם נייר כסף שיהיה אטום. עובד אש!

טריק מס' 5 – שקיות אטומות
תכניסו את האבוקדו לשקית פלסטיק אטומה, סוגרים עם הרוכסן והיידה למקרר. ככה האבוקדו שלכם לא יחשף לאויר ולא ישחיר.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מתכונים עם אבוקדו טיפים ויתרונות