סלט אבוקדו – שבעה מתכונים נהדרים, כי אבוקדו הוא פרי טעים ובריא.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
האינסטגרם של סוויטדולי
להכין סלט אבוקדו יש מספר יתרונות וטעמים שכדאי לקחת בחשבון:
אבוקדו הוא מקור מצוין לתזונה בריאה וכוללת מגוון רחב של יתרונות לבריאות האדם. הנה כמה מהיתרונות העיקריים של אכילת אבוקדו:
- עשיר בחומצות שומן טובות: אבוקדו מכיל כמות גבוהה של חומצות שומן טובות. חומצות השומן הבריאותיות באבוקדו עוזרות לשמור על רמות כולסטרול נמוכות ויכולות לסייע לבריאות הלב.
- עשיר בסיבים תזונתיים: אבוקדו מכיל כמויות גבוהות של סיבים תזונתיים, המסייעים לתהליך העיכול ויכולים לסייע בשמירה על רמות סוכר בדם יציבות.
- מקור מצוין לוויטמינים ומינרלים: האבוקדו מכיל מגוון רחב של ויטמינים ומינרלים, כולל ויטמינים A, C, E, K, ומינרלים חשובים לפעילות תקינה של הגוף ולתפקוד המערכות השונות בו.
- אבוקדו מכיל נוגדי חמצון, שעשויים לסייע להגנה על התאים מנזקי חמצון ולהפחית את הסיכויים לחלות מחלות כרוניות.
- יכולת לסייע בניהול משקל: השומן הבריאותי באבוקדו יכול לסייע בהפחתת רעב ולסייע בניהול משקל גוף.
- תורם לבריאות העור: ויטמינים ונוגדי החמצון באבוקדו יכולים לסייע בשמירה על עור בריא ולהפחית נזקים כתוצאה משמש ופגעי סביבה.
- תורם לבריאות העיניים: האבוקדו מכיל ויטמינים כמו לוטאין וזיאקטין שיכולים לתמוך בבריאות העיניים ולהפחית את סיכויי מחלות עיניים.
ואחרי כל היתרונות האלה, הכנתי לכם מבחר סלטים עם אבוקדו כדי שתוכלו לבחור איזה סלט להכין. בתיאבון!
סלט אבוקדו ותפוחי אדמה בעשר דקות



רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן54– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
סלט אבוקדו – שבעה מתכונים נהדרים
