לביבות קינואה ותרד אפויות או מטוגנות
לביבות קינואה ותרד אפויות או מטוגנות, הכנתי אחרי
דף הבית » מתכונים » מתכונים ללביבות » עמוד 3
לביבות קינואה ותרד אפויות או מטוגנות, הכנתי אחרי
אתם חייבים לשמוע את הסיפור על קציצות עדשים
לביבות ברוקולי אפויות הכנתי במסגרת גל הבריאות שעובר
לביבות מנגולד ותפוחי אדמה צמחוניות פרווה, אני מקדישה
ללביבות מנגולד עם גבינה מלוחה אם אתן חושבות
לביבות קישואים וריקוטה שאפשר גם לאפות מגיעות עם
לביבות כרובית מטוגנות או אפויות הן לביבות נהדרות!
הכנתי סרטון איך מכינים מתכון ללביבות בטטה טבעוניות אפויות
לביבות תפוחי אדמה מתכון קלאסי ללביבות יראה לכם
לביבות כרובית עם פטרוזיליה ובורגול הכנתי לזאת שלא
מתכונים לחנוכה לביבות במבחר טעמים לביבות לחנוכה –
קציצות טונה מטוגנות מ-5 מצרכים, הן עסיסיות, הן
לביבות קישואים מכל הסוגים, אחותי משתגעת על קישואים.
את לביבות הבטטה הכנתי כי פשוט היה לי
לביבות תרד מככבות אצלי באתר גם בגלל קלות
קציצות טופו עם ירקות הכנתי עבור הבת שלי.
מחפשים מתכונים ללביבות? בסוויט דולי תמצאו מבחר מתכונים ללביבות מכל הסוגים.
יש מתכונים ללביבות מטוגנות, לביבות אפויות, לביבות ירק, לביבות מפתיעות, המון לביבות שיעשו לכם שמח על השולחן.
הכנו לכם מתכונים מעולים ללביבות חמות, מלוחות או מתוקות, מטוגנות או אפויות, נוסטלגיות וקלאסיות וגם כאלה שיפתיעו אתכם.
לביבה חמה ומתוקה אבל לא רק! היא לא חייבת להיות מטוגנת או מתפוחי אדמה אבל עם המבחר העצום שתמצאו בסוויט דולי תוכלו למצוא מתכונים מגוונים ללביבות מושלמות לכל יום משבעת ימי החנוכה.
לביבות אפשר להכין מכל סוגי הירקות. תפוחי אדמה, גזר, ברוקולי, סלק, קישואים והכי חשוב עם מה שאוהבים. הטריק הכי חשוב בהכנת לביבות עם ירקות זה אחרי שמגרדים את הירקות, יש לסחוט את העיסה היטב שלא ישארו נוזלים בעיסה.
להכין לביבות זה קל! הלביבה הקלאסית לחנוכה, לביבת תפוח אדמה תוסיפו לה בצל מגורד, תגרדו תפוח אדמה בפומפיה או מעבד מזון, תסחטו היטב. היטב אמרתי! מוסיפים ביצה וקמח, מוסיפים תבלינים, מערבבים לעיסה אחידה ומטגנים. קל קל קל!
אם אני מכינה לביבות מלוחות, אני משתמשת בדרך כלל במלח ופלפל שחור בלבד. אבל אם אתם אוהבים טעמים מיוחדים, אל תהססו אגוז מוסקט או אפילו מעט בזיליקום יבש.
בלביבות מתוקות אני אוהבת להוסיף קינמון לבלילה, זה מוסיף המון.
בוודאי! כדי שעיסת הירקות תחזיק מעמד מוסיפים לבלילה קמח. אפשר להשתמש בקמח חומוס או קמח תירס וזה יעשה את העבודה בדיוק כמו קמח רגיל.
לביבות מתוקות בחנוכה זה שוס וכמובן טעים כל כך. אפשר להכין לביבות מתוקות מבלילה של גבינה ויש לי מתכון פצצה ללביבות גבינה אפויות. אפשר להכין לביבות תפוחי עץ מתוקות, זה ואו! זו בעצם אותה שיטה כמו הכנת לביבה רגילה. רק אל תשכחו את "חומרי הדבק" של הלביבה, ביצים וקמח.