לביבות תפוחי אדמה אפויות
לביבות תפוחי אדמה אפויות זה המאכל הקלאסי
דף הבית » מתכונים » מתכונים ללביבות » עמוד 2
לביבות תפוחי אדמה אפויות זה המאכל הקלאסי
לביבות ספגטי עם גבינה הן לביבות קראנצ'יות ונהדרות
לביבות ירק ללא גלוטן בייגלה ירקות, זה מתכון
לביבות ירק עם גבינה מלוחה הכנתי השבוע לנכדים.
פסטלים או קנישס לביבות תפוחיאדמה ובשר אפויות או
לביבות שבלולי תפוחי אדמה אפויות או מטוגנות הן
לביבות ירק אפויות בתנור הן לביבות ירקות נהדרות
לביבות גבינה מתוקות בעשר דקות באו לי בהברקה.
לביבות בטטה וקוקוס טבעוניות ללא גלוטן שהן גם
קציצות פרסה אפויות בתנור הן אותן הקציצות הנהדרות
לביבות מש טבעוניות ללא גלוטן הגשתי לארוחת הערב.
לביבות סלק וקישואים צמחוניות מעולות, כמו כל הדברים
לביבות קינואה עם ירקות הכנתי, כי בואו, בקצב
מתכונים לביבות לחנוכה מתכונים ללביבות הכי טעימות שיש.
קציצות ערוק עם עוף, הן קציצות ירק עירקיות.
לביבות עדשים עם ירקות הכנתי אחרי יום שבת.
בייגלה מכרובית ללא גלוטן משלושה מצרכים בלבד –
לביבות אורז עם תירס אפויות נשאר לכם אורז
ערוק לביבות ירק עיראקיות טעימות. הייתי אצל הקוסמטיקאית
מתכונים ללביבות קלות הכנה מתכונים ללביבות אפויות טבעוניות
לביבות ברוקולי אפויות ללא גלוטן שילדים אוהבים, הכנתי
מחפשים מתכונים ללביבות? בסוויט דולי תמצאו מבחר מתכונים ללביבות מכל הסוגים.
יש מתכונים ללביבות מטוגנות, לביבות אפויות, לביבות ירק, לביבות מפתיעות, המון לביבות שיעשו לכם שמח על השולחן.
הכנו לכם מתכונים מעולים ללביבות חמות, מלוחות או מתוקות, מטוגנות או אפויות, נוסטלגיות וקלאסיות וגם כאלה שיפתיעו אתכם.
לביבה חמה ומתוקה אבל לא רק! היא לא חייבת להיות מטוגנת או מתפוחי אדמה אבל עם המבחר העצום שתמצאו בסוויט דולי תוכלו למצוא מתכונים מגוונים ללביבות מושלמות לכל יום משבעת ימי החנוכה.
לביבות אפשר להכין מכל סוגי הירקות. תפוחי אדמה, גזר, ברוקולי, סלק, קישואים והכי חשוב עם מה שאוהבים. הטריק הכי חשוב בהכנת לביבות עם ירקות זה אחרי שמגרדים את הירקות, יש לסחוט את העיסה היטב שלא ישארו נוזלים בעיסה.
להכין לביבות זה קל! הלביבה הקלאסית לחנוכה, לביבת תפוח אדמה תוסיפו לה בצל מגורד, תגרדו תפוח אדמה בפומפיה או מעבד מזון, תסחטו היטב. היטב אמרתי! מוסיפים ביצה וקמח, מוסיפים תבלינים, מערבבים לעיסה אחידה ומטגנים. קל קל קל!
אם אני מכינה לביבות מלוחות, אני משתמשת בדרך כלל במלח ופלפל שחור בלבד. אבל אם אתם אוהבים טעמים מיוחדים, אל תהססו אגוז מוסקט או אפילו מעט בזיליקום יבש.
בלביבות מתוקות אני אוהבת להוסיף קינמון לבלילה, זה מוסיף המון.
בוודאי! כדי שעיסת הירקות תחזיק מעמד מוסיפים לבלילה קמח. אפשר להשתמש בקמח חומוס או קמח תירס וזה יעשה את העבודה בדיוק כמו קמח רגיל.
לביבות מתוקות בחנוכה זה שוס וכמובן טעים כל כך. אפשר להכין לביבות מתוקות מבלילה של גבינה ויש לי מתכון פצצה ללביבות גבינה אפויות. אפשר להכין לביבות תפוחי עץ מתוקות, זה ואו! זו בעצם אותה שיטה כמו הכנת לביבה רגילה. רק אל תשכחו את "חומרי הדבק" של הלביבה, ביצים וקמח.